“RESİM, MÜZİK, DANS” ETKİNLİĞİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

• 10 Aralık 2021
  • Müzik ve Güzel Sanatlar Enstitüsü

Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma merkezi ile Gitar Topluluğu tarafından düzenlenen “Resim, Müzik, Dans” isimli program izleyiciyle buluştu.

Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma merkezi ile Gitar Topluluğu muhteşem bir etkinliğe imza attı “Resim, Müzik, Dans” isimli program izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşen “Resim, Müzik, Dans” etkinliğinde Prof. Dr. Orhan CEBRAİLOĞLU Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyasının Müzik ve Halk Dansları dans sanatçıları Ali ŞAR, Gökçe ŞAR, Esra KILIÇ ve Fatih Ahmet TEKTEMUR’un sergilediği etnik danslar eşliğinde resim performansı sergiledi.

Yunus Emre meydanında gerçekleşen ve yaklaşık 40 dakika süren programın ilk bölümünde Prof. Dr. CEBRAİLOĞLU'nun performansı tuvalde hayat buldu.

Resim ve dans performanslarının ardından, Müzik ve Güzel Sanatlar Enstitüsü binasında programın bir diğer etkinliği olan gitar dinletisine geçildi. Dinletide üniversitemiz lisans öğrencileri Nafiz Çağan Erdoğan, Yusuf Kenan Akçakaya ve Erdem Pul çeşitli sanatçıların eserlerini icra etti.

Öğrencilerimizin yanı sıra akademik ve idari personelimizin de yoğun katılımı ile gerçekleşen program katılımcılara teşekkür belgelerinin verilmesiyle sonlandı.

Haber Fotoğrafları