ÜNİVERSİTEMİZ GİTAR TOPLULUĞU TARAFINDAN “ŞAN-GİTAR RESİTALİ VE SÖYLEŞİSİ” DÜZENLENDİ

• 15 Aralık 2021
  • İcra Sanatları Fakültesi

Üniversitemiz Gitar Topluluğu tarafından “Şan-Gitar Resitali ve Söyleşisi” düzenlendi.

Mersin Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Aladağ ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özkanoğlu’nun katılımları ile Üniversitemiz İcra Sanatları Fakültesi Dinleti Salonu’nda Şan-Gitar Resitali ve Söyleşisi gerçekleşti.

Keyifli resitalde İspanyolca, Portekizce şarkıların yanı sıra Türkülerimizin düzenlemelerine yer verildi. İcraları öncesi seslendirilecek parçalar hakkında kısa bilgilendirmeler yapan ikiliye resitalin bitiminde Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Koca tarafından teşekkür belgeleri taktim edildi.

Resitalin ardından gerçekleştirilen söyleşide öğrencilerimiz tarafından yöneltilen sorular yanıtlanarak program sonlandırıldı.

Haber Fotoğrafları