MGÜ'de Anlamlı Sergi

Yunus Emre vefatının 700. Yıldönümünde Üniversitemiz tarafından düzenlenen Yunusun Dili Sanatın Rengi Sergisi ile anıldı.

Jürili Geleneksel Türk Sanatları ‘Vuslat’ Sanatseverler İle Buluştu

Mevlânâ’nın 748. Vuslat Yıldönümü dolayısıyla Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Vuslat” temalı Geleneksel Türk Sanatları Sergisi sanatseverlerle buluştu.

“Öğrenci Resimleri İle İstiklal Marşı” Konulu Resim Yarışması Ödülleri Sahipleriyle Buluştu

24 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Geleneğin Ustaları “Fetih” Geleneksel Türk Sanatları sergisinin açılışında olan yoğun ilgi sergi boyunca devam etmiştir.

“Sanatçı Kitapları” Sergisi Açıldı

Sanatın farklı disiplinlerinden birçok etkinlik düzenleyerek sanatseverlerle buluşturan Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sanatçı Kitapları” projesi sergisine ev sahipliği yaptı.

Geleneğin Ustaları “Fetih” Geleneksel Türk Sanatları Sergisine Yoğun İlgi

Geleneğin Ustaları “Fetih” Geleneksel Türk Sanatları sergisine yoğun ilgi...

MGÜ Sanat Galerisi Açıldı

MGÜ Sanat Galerisi açılışı, Rektörümüz Prof. Erol Parlak ile uluslararası alanda tanınan resim sanatçısı Ahmet Güneştekin tarafından yapıldı.