SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BELGE TESLİMİNE İLİŞKİN DUYURU

DUYURU

Rektörlüğümüz birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden sürekli işçi alım ilanına çıkılmış olup, Şartları sağlayan adaylar, başvurularını İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden 16 - 20 Aralık 2019 tarih aralığında yapmaları gerekmektedir.

İlanımızın BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ başlıklı bölümünde;

“İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adaylar istenen belgeleri 24/12/2019 - 25/12/2019 tarihleri arasında Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde, No:4 06550 Oran Çankaya/ ANKARA adresinde bulunan Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne şahsen teslim edeceklerdir. Yukarıda belirtilen tarih aralığında belgelerini teslim etmeyen ya da eksik teslim edenler kura çekimine ve sözlü mülakata alınmayacaktır.” denilmiştir.

Bu kapsamda istenen evraklar;

TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN BAŞVURANLAR;

Öğrenim belgesi (En az Lise diploması) fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)

GÜVENLİK GÖREVLİSİ İÇİN BAŞVURANLAR;

Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
5188 sayılı Kanun gereği Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartı (Geçerlilik Süresi Güncel Olan) fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)

MEKATRONİK BAKIM ONARIMCISI İÇİN BAŞVURANLAR;

Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Sürekli Eğitim Merkezleri ile Üniversiteler tarafından düzenlenen ’Autocad, Proteus (Devre Çizimi) ve Programlama dili C” Sertifikalarının Fotokopisi (Asılları Adayın Yanında Olacaktır.)

ARGON KAYNAKÇI İÇİN BAŞVURANLAR;

Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Sürekli Eğitim Merkezleri ile Üniversiteler tarafından düzenlenen ‘’Argon Kaynakçı” Sertifikası Fotokopisi (Aslı Adayın Yanında Olacaktır.)

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
KÜTÜPHANE