YARDIM MASASI HİZMETE GİRDİ

Yardım Masası Hizmete Girdi.

Üniversitemiz bünyesinde arıza, bakım ve onarım işlerinden sorumlu idari birimlere, bu kapsamda yapılacak isteklerin daha sağlıklı iletilebilmesi ve iş akış süreçlerinin takibinin daha kolay yapılabilmesi amacıyla, "Yardım Masası" adlı otomasyon sistemi kurulmuş ve devreye alınmıştır.

Yardım Masası Erişim
Yakından Bak

Yardım Masasına Nasıl Erişim Sağlarım?

Yardım Masası Otomasyon Sistemine, MGÜ anasayfasında yer alan "Bilgi Sistemleri" ana menüsü altında bulunan "Yardım Masası" alt sekmesinden ya da Hızlı Bağlantılar bölümündeki "Yardım Masası" butonundan ulaşabilirsiniz.

Açılan sayfada “MGÜ YARDIM MASASI” kullanıcı girişi kısmına domain hesap bilgileri yazılarak sisteme giriş yapılmaktadır. Domain hesabı bulunmayan kullanıcıların domain hesapları açılmış olup sistemi kullanabilmeleri için Başkanlığımızdan hesap bilgilerini almaları gerekmektedir.