GOOGLE ARAMALARINA GİTAR AKORT ETME ÖZELLİĞİ EKLEDİ

Etkinlik Tarihi: 12-10-2021

GOOGLE ARAMALARINA GİTAR AKORT ETME ÖZELLİĞİ EKLEDİ

Akıllı telefonlar, gitarınızı akort etmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırdı. Enstrümanızı akort etmek için yapmanız gereken iyi bir akort uygulaması bulmak veya Google Asistan'dan enstrümanınızı akort etmesini istemek.

Google aramalar, yeni yayınladığı özellik sayesinde telefonunuzun mikrofonunu kullanarak gitar akort etmenizi sağlıyor.

Bu özelliği mobil veya masaüstünde Arama'da bir sorgu yaparak çağırabilirsiniz. Arama sonuçlarının hemen üstünde görmek için "google tuner" yazmanız yeterlidir. Elbette, kullandığınız cihazın enstrümanınızı duyabilmesi için işlevsel bir mikrofonu olması gerekir ve bu özelliğe erişim izni vermeniz gerekir.

Bazı cihazlarda yüksek sesle veya gerçekten çok yakınında çalmanız gerekebilir ve bu özel amaç için akıllı telefonlar bilgisayarlardan daha iyi çalışabilir. Çalıştırdıktan sonra tuner, enstrümanınızın akordunun yerinde olup olmadığını veya görsel bir gösterge yardımıyla ayarlamanız gerekip gerekmediğini size bildirecektir.