Birim Koordinatörü

BİLİMSEL, KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ
GÖRSEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

+90 312 486 0386 | Dahili: 1556

Amasya / Merzifon'da doğdu.

2010 - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Pr. Lisans eğitimini tamamladı.

2011 - Samsun İl Özel İdaresi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Grafik Tasarımcı olarak atandı.

2012 - Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümüne Öğretim Görevlisi olarak atandı.

2013 - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2014 - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokuluna Öğretim Görevlisi olarak atandı.

2014 - Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne 13/B görevlendirildi.

2016 - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümüne 13/B görevlendirildi.

2021 - Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik ve Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümüne Öğretim Görevlisi olarak atandı.

2021 - Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümüne 13/B görevlendirildi.

Halen Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır.

Uzmanlık alanıyla ilgili olarak ulusal ve uluslararası alanda; bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildirileri, hakemli dergilerde yayınlanan makaleleri ve yazılan kitap bölümleri bulunmaktadır. Tasarımlarıyla ilgili çeşitli ulusal ve uluslararası ödülleri, çok sayıda ulusal ve uluslararası yarışmalı ve davetli karma sergilere katılımı bulunmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.