Öğr. Gör. Fındık Buse KATILMIŞ

Öğr. Gör. Fındık Buse Katılmış

Fındık Buse KATILMIŞ

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokuldan itibaren başlattığı müzik çalışmalarını, lise ve üniversite eğitimini aldığı İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı’nda sürdürdü, 2015 yılında mezun oldu. 2019 yılında Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde başladığı yüksek lisans eğitimini halen sürdürmektedir.

2009 – 2014 yılları arası T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nda “Misafir Sanatçı” olarak yer aldı.

2015 – 2019 yılları arası İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSMEK kurumunda “Türk Halk Müziği Koro Eğitmeni” olarak çalıştı.

2019 tarihinden itibaren Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde akademik müzik çalışmalarını yürütmekte, “Repertuar Eğitmeni” olarak yer almaktadır.

Bu çalışmalarının yanında, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok etkinlikte solo konserler verdi, müzik topluluğu projelerinde sahne aldı. Yerel ve ulusal yayın yapan birçok televizyon ve radyo programına konuk olarak katıldı.

2007 yılından günümüze, müzik endüstrisi içerisinde profesyonel olarak sürdürdüğü müzisyenlik kariyeri devam etmektedir. Kariyerinde 6 karma, 1 adet solo olmak üzere toplamda 7 adet müzik albümü projesi bulunmaktadır.