KARİYER MERKEZİ & GİTAR TOPLULUĞU ETKİNLİĞİ “RESİM, MÜZİK, DANS”

Etkinlik Tarihi: 10-12-2021

KARİYER MERKEZİ & GİTAR TOPLULUĞU ETKİNLİĞİ “RESİM, MÜZİK, DANS”

Üniversitemizde 9 Aralık 2021 günü Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma merkezi ile Gitar Topluluğu tarafından “Resim, Müzik, Dans” etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yanı sıra akademik ve idari personelimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Prof. Dr. Orhan CEBRAİLOĞLU Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyasının Müzik ve Halk Dansları dans sanatçıları Ali ŞAR, Gökçe ŞAR, Esra KILIÇ ve Fatih Ahmet TEKTEMUR’un sergilediği etnik danslar eşliğinde resim performansı sergiledi. Açık havada yapılan ve yaklaşık 40 dakika süren performansta Prof. Dr. CEBRAİLOĞLU performansını tuvale yansıttı. Etkinlik resim ve dans kısmının ardından Müzik ve Güzel Sanatlar Enstitüsü binasında gitar dinletisi ile devam etti. Dinletide üniversitemiz lisans öğrencileri Nafiz Çağan Erdoğan, Yusuf Kenan Akçakaya ve Erdem Pul çeşitli sanatçıların eserlerini icra etti. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan etkinlikler teşekkür belgelerinin verilmesiyle sonlandı.

FOTOĞRAF GALERİSİ