KÜTÜPHANEMİZ

Hoşgeldiniz

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin, başta Rektörü olmak üzere tüm personeli adına, sizi Kütüphanemizin sunduğu her olanaktan yararlanmaya davet etmiş olmaktan memnuniyet duymaktayız.

Kullanım Kuralları

Üyelik

Ödünç-İade İşlemleri

Çalışma Saatleri

E-KÜTÜPHANE

EKUAL Keşif

EKUAL veri tabanlarında aynı anda tarayın

HİZMETLER

Kampüs Dışı Erişim

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızın, üniversitemizin erişimine açık olan elektronik kaynaklarına kampüs dışından ulaşabilmek için, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin web tarayıcıları ile ilgili Proxy ayarlarını yapmaları gerekiyor.

Proxy ayarlarının yapılması için izlenecek yol kullanılan web tarayıcısına göre farklılıklar göstermektedir. Kullanılan web tarayıcısına göre adım adım proxy ayarlarının nasıl yapıldığını anlatan dokümana, aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ankara
Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi
Kütüphane ve Dokümantasyon
Daire Başkanlığı