EBSCO eBook Academic Collection

Kullanıcı sınırı bulundurmadan 202.000’den fazla e-kitaba erişim sağlayan EBSCO eBook Academic Collection hem sayı hem de içerik bakımından son derece kapsamlı bir disiplinlerarası tam metin e-kitap veri tabanıdır. EBSCO eBook Academic Collection’ın sunduğu kapsamlı içerik, araştırmacıların ihtiyaçlarına en uygun kaynaklara en hızlı şekilde erişmelerini sağlamaktadır. Kullanıcı dostu ara yüzü ve kullanımı kolay yönetim araçları ile akademik kütüphaneler için vazgeçilmez bir kaynak olan koleksiyon, içerdiği tüm e-kitapları sınırsız kullanıcı erişimi ile sunmaktadır ve yeni kitaplar ek ücret ödenmeden koleksiyona düzenli olarak eklenmektedir.

İçeriğinde;

Satın alma değeri 37 milyon doların üstünde olan 202.000+ disiplinlerarası akademik e-kitap

Harvard University Press, Cambridge University Press, MITPress, University of California Press gibi en önemli 175+ üniversite yayınevi tarafından yayımlanan 85.800’den fazla e-kitap

Elsevier, Taylor & Francis, Sage, John Wiley gibi önde gelen yayıncılara ait binlerce e-kitap