Oxford Grove Music Online

OXFORD GROVE MUSIC ONLINE

Üniversitemizin artık Grove Music Online'a erişimi var!

Grove Music Online , müzik araştırmaları için önde gelen çevrimiçi kaynaktır, The New Grove Dictionary of Music and Musicians 2. baskı (2001), The New Grove Dictionary of Opera (1992) ve The New Grove Dictionary of Jazz 2. baskı (2002) ve ayrıca yalnızca çevrimiçi olarak erişilebilen yeni ve güncellenmiş makaleler ve bibliyografyalar içerir.

Grove Music Online, dünyanın dört bir yanından akademisyenler ve uzmanların sürekli olarak mevcut içeriği gözden geçirmesi ve güncellemesi ve yeni makalelere katkıda bulunduğu yaşayan bir kaynaktır. Müzik tarihi ve kültürü üzerine çok sayıda girişe ek olarak, Grove Music, içeriği sınıfta kullanılmak üzere organize eden bir dizi olağanüstü öğrenme kaynağına sahiptir ve Grove Music'i hem akademisyenler hem de öğrenciler için önemli bir kaynak haline getirir.

Erişebileceğiniz referans eserler hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Üründe bir tur atın ve kullanıcı dostu işlevselliğinin araştırma yolculuğunuzu düzenlemenize ve yönetmenize nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin.

Erişim Adresi: https://www.oxfordmusiconline.com/grovemusic

Yardımcı Dokümanlar: