Arş. Gör. Malik Enes ŞAFAK

MÜZİK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

+90 312 486 0386 | Dahili: 1781

1995 yılında Antalya’da doğdu. Halil Akyüz Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2013 yılında Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne, 2014 yılında İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’ne girdi. 2020 yılında Müzik Teknolojisi bölümünden mezun oldu.

2020 yılında Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik Teknolojileri Yüksek Lisans Programı’nı kazandı.

Ortaokul ve lise hayatında çeşitli müzik grupları içerisinde bulunarak bas gitar çaldı, müzik stüdyolarında ve canlı müzik seslendirme alanında çalıştı.

Üniversite hayatı boyunca makine dilleri, düşük seviye programlama dilleri, gömülü yazılım geliştirme, dijital sinyal işleme ve karma sinyal devre tasarımı alanlarında çalışmalar yaparak donanımsal ve yazılımsal ses işlemcileri ve müzik enstrümanları geliştirdi.

Hâlâ Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik Teknolojileri bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmayı sürdürmektedir.