Dr. Öğr. Üyesi Serkan GÜNALÇİN

UZEM MÜDÜR YARDIMCISI | MÜZİK TEORİSİ BÖLÜMÜ

+90 312 486 0386 | Dahili: 1526

1979 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’ nden 1997 yılında mezun oldu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde 2005 yılında tamamladı. Bu dönemde Fevzi Demirkol’dan Türk Müziği nazariyatı ve kanun dersleri alarak müzik eğitimine başladı.

2009 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Müzik Eğitimi Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimine başladı. Yüksek lisans programında, misafir öğrenci olarak Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Prof. Ruhi Ayangil’in yürüttüğü “İleri Performans Teknikleri” dersine devam ederek kanun eğitimini sürdürdü.

2010 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2011 yılında Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’ nda öğretim görevlisi olarak göreve başladı.

2019 yılında doktora eğitimini tamamladı. Halen Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır.