Arş. Gör. Ruveyda Sultan ÜNVER

MÜZİK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

+90 312 486 0386 | Dahili: 1762

1996 yılında Almanya’da doğdu.

Müzik hayatına ilkokulda korolara katılarak başladı. Lise eğitimini Uşak Merkez Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesinde, lisans eğitimini ise Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalında tamamladı.

Lise ve lisans eğitimi boyunca Polonya, Kıbrıs, Çanakkale, İzmir, Sakarya, İstanbul, Ankara ve Uşak olmak üzere birçok ülke ve şehirde düzenlenen konserlerde yer aldı.

2018 yılında üniversitesinden fakülte birincisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Gazi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisans yapmaya hak kazandı.

Halen yüksek lisans eğitimine devam etmekte ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik Eğitimi bölümünde araştırma görevlisi olarak akademik çalışmalarını sürdürmektedir.