Dr. Öğr. Üyesi F. Deniz KATITAŞ

MÜZİK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

+90 312 486 0386 | Dahili: 1749

1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü kazanarak Prof. Selçuk GÜNDEMİR’in öğrencisi oldu.

1999-2000 yılları arasında Doç. Banu PERK, 2000-2006 yılları arasında Nuran TAŞPINAR ile çalışmalarını sürdürdü.

2008 yılında İdil BİRET’in piyano seminerine aktif olarak katılım sağladı.

2009 yılında Prof. Seher TANRIYAR (Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı) ile çalıştı.

2011 yılında Prof. Dr. Aytekin ALBUZ (Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı) ile yüksek lisans çalışmalarına devam etti.

2012-2014 yılları arasında Tom BOSMA’nın piyanisti olarak (Koninklijk Conservatorium Royal Conservatoire, Netherlands) workshop programında yer aldı.

2014 yılında doktora programına birincilikle kabul edilerek, öğrenim hayatı boyunca solo konserler verdi. 2014 yılında, Fransa’da Françoise Buffet-Arsenıjevic ( Pianiste, Professeur au CNSMDP Et a L’ecole Normale de Musique de Paris) ve Serguei Markarov (Pianiste, Professeur au CNSMDP Et a L’ ecole Normale de Musique de Paris), (Unesco Artist for Peace) ile çalıştı.

2009-2015 Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda korrepetitör olarak görev yaptı.

2013-2019 Bilkent Üniversitesi EME programında çalıştı. Akademik çalışmalarını, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak sürdürmektedir.