ELGİNKAN VAKFI TÜRK KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMA VE TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ

ELGİNKAN VAKFI TÜRK KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMA VE TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ HAKKINDA

Elginkan Vakfı amaçları doğrultusunda: Türk kültürü ve teknoloji alanındaki araştırma, çalışma ve hizmetlere destek olmak amacıyla, ilk kez 2006 yılında hayata geçirilen Türk Kültürü Araştırma ve Teknoloji Ödülleri Programı'nın onbeşinci uygulamasını bu yıl gerçekleştirecektir. Kazanan araştırmacı veya araştırmacı grubuna Türk kültürü ve teknoloji alanlarında, her bir dal için 100.000 TL para ödülü verilecektir.

Ödüller Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşları tarafından aday gösterilenler arasından seçilen araştırmacıya veya araştırmacı grubuna verilecektir.

İlgilenen adaylar, Elginkan Vakfı Müdürlüğü’nün 15.06.2020 tarih ve 345 sayılı yazısına ve başvuru formuna aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirler.