Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı

RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI PROGRAMI
KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRÜ

+90 312 486 0386 | Dahili: 1562 - 1563

1987 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarım Bölümü’nden 2010 yılında mezun oldu.

Yüksek lisansını, 2015 Yılında Gazi Üniversitesi / Eğitim Bilimleri Enstitüsü / Grafik Eğitimi Ana Bilim Dalı’nda “Animasyon Dersi Alan Grafik Bölümü Öğrencilerinin Eğitimde Teknoloji Kullanımına Yönelik Tutumları’’ konulu tezi ile tamamladı.

Üniversite yıllarında medya sektörüne radyo haberciliği ile başlayarak; 2005-2007 yılları arasında Radyo Programcısı, akabinde 2007- 2014 yılları arasında ise çeşitli televizyon kanallarında muhabir, editör ve haber müdürü olarak görev yaptı. Öğrencilik döneminde iki kez “Genç İletişimciler” yarışmasında haber dalında ödüller kazandı. Görev yaptığı süre zarfında farklı ulusal kanallarda birçok özel haber ve röportaja imza attı.

2014-2021 yılları arasında, kamuda basın danışmanlığı görevlerinde bulunarak, bu süre boyunca dergi yayıncılığı, radyo kurulumu gibi yayıncılık alanında birçok projede kurucu olarak görev yaptı.

Başlıca çalışma alanları Televizyon, Radyo ve Dergi Haberciliği olan Gökay BAZ, 2021 yılı Mayıs ayından itibaren Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Görsel ve İşitsel Teknikler Medya Yapımcılığı Bölümü Başkanlığı ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevlerini de sürdürmektedir.