15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NEDENİYLE, ÜNİVERSİTEMİZ TARAFINDAN ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Haber Tarihi: 15-07-2021
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına, Üniversitemiz tarafından düzenlenen etkinlikler, Rektörlük Binası Konferans Salonu’nda 15 Temmuz Belgeseli gösterimi ile başladı. 15 Temmuz gecesinde yaşananların anlatıldığı belgesel, izleyenleri duygulandırdı.

Etkinlikler kapsamında, Genel Sekreterimiz Murat Özdemir, Üniversitemiz Sanat Galerisi’nde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Sergide çeşitli kentlerden 15 Temmuz gecesini anlatan çarpıcı fotoğraflar yer aldı.

Tüm şehit ve gazilerimizin anısına ithafen Genel Sekreterimiz Murat ÖZDEMİR tarafından Üniversitemizde görev yapmakta olan 15 Temmuz Gazisi Merve MUSLU’ya çiçek takdimi yapıldı.

Üniversitemizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile düzenlediği bir başka etkinlik de, “Demokrasiye Karşı Müdahale Girişimlerinin Sosyal ve Tarihi Temelleri” konulu çevrim içi panel oldu. Sanal ortamda canlı olarak yayınlanan panelde, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat KOLUKIRIK, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Oğuzhan BİLGİN ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Sinan Demirtürk katıldı.

“Demokrasiye Karşı Müdahale Girişimlerinin Sosyal ve Tarihi Temelleri” adlı çevrim içi paneli, izleyebilirsiniz.

FOTOĞRAF GALERİSİ
image-01