BELARUS DEVLET SANAT AKADEMİSİ, BELARUS DEVLET MÜZİK AKADEMİSİ VE BELARUS DEVLET KÜLTÜR VE SANAT ÜNİVERSİTESİYLE İKİLİ İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANMIŞTIR.

Haber Tarihi: 09-11-2019
Belarus Devlet Müzik Akademisi ve Belarus Devlet Kültür ve Sanat Üniversitesiyle İkili İşbirliği Anlaşması

Üniversitemiz rektörü Prof. Erol PARLAK, Genel Sekreter Murat ÖZDEMİR ve İcra Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Toğroul GANİOĞLU üniversitemizi uluslararası alanda tanıtmak ve Türkiye-Belarus ilişkilerini geliştirmek amacıyla Belarus Cumhuriyetine resmi ziyaretlerde bulunmuşlardır.

Ziyaret kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Sn. Kezban Nilvana DARAMA ziyaret edilmiş, Belarus Devlet Sanat Akademisi, Belarus Devlet Müzik Akademisi ve Belarus Devlet Kültür ve Sanat Üniversitesiyle ikili işbirliği anlaşması imzalanmıştır.

image-01
image-02