GÖNÜLLERİN KAHRAMANI 'SAĞLIKÇILAR' KARMA RESİM SERGİSİ

image-01

“GÖNÜLLERİN KAHRAMANI; SAĞLIKÇILAR”
KARMA RESİM SERGİSİ

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlenen “Gönüllerin Kahramanı; Sağlıkçılar” sergisi 12 Mart 2021 saat 15:00'da üniversitemiz Sanat Galerisi’nde açılmıştır. Yoğun ilgi gören sergi açılışında günün anlam ve önemine değinen Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Erol PARLAK ve Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR konuşmalarını yaptılar.

12 sağlık çalışanının katıldığı sergi açılışını Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Erol PARLAK ve Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR yaptılar. Sergi açılışında Üniversitenin Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü öğretim elemanları müzik dinletisi düzenlediler. Sergide yer alan farklı branşlardan sağlık çalışanları Adnan ÖZTÜRK, Ahu Güngör ACAR, Burcu ÇOBAN, Cengiz GÜVEN, Nurcan SIRKAMIŞ, Nursel ERDİL, Sadık DEMİRSOY, Sadullah ÜÇTAŞLI, Selçuk ASLAN, Sema EFE, Serpil ALTUNDOĞAN, ve Ümit ÖZEN'in 54 eseri sergilenmektedir.

Sağlık çalışanlarının eserlerinin bulunduğu karma sergi 26 Mart 2021 tarihine kadar üniversitemiz Sanat Galerisinde ziyarete açık olacaktır.

FOTOĞRAF GALERİSİ
image-01