MGÜ İCRA SANATLARI FAKÜLTESİ, DEĞERLİ SANATÇI, HOCAMIZ MEHMET ÜÇER’İN SANAT YÖNETMENLİĞİNDE, HARPUT KÜRSÜBAŞI FASLI ADLI KONSER DÜZENLEDİ.

Haber Tarihi: 27-02-2020
image-01

MGÜ İcra Sanatları Fakültesi, değerli sanatçı, hocamız Mehmet Üçer’in sanat yönetmenliğinde, Harput Kürsübaşı Faslı adlı konser düzenledi.

Gazellerle, hoyratlarla, türkülerle bezeli konsere, Rektörümüz Prof. Sayın Erol Parlak İcra Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sayın Toğrul Ganiyev ve Genel Sekreterimiz Sayın Murat Özdemir’in yanı sıra, hocalarımız, öğrencilerimiz ve misafirler katıldı.

Harput Kürsübaşı Faslı’nın Sanat Yönetmeni, değerli hocamız Mehmet Üçer’in sunduğu birbirinden güzel ezgiler, dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Konserde, hocalarımız ve öğrencilerimiz de Harput yöresinden eserler sundu. Birsen Oguz, Buse Katılmış, Emin Karadayı, Eser Ok ve Neşe Demir çeşitli hoyratlar seslendirdi.

Değerli Saz Sanatçılarımız, Dr. Öğretim Üyesi Tolga Oter ud, Sedat Akdağ cümbüş, Nuri Yılmaz klarnet, Yasemin Katırcı kanun, Kutay Azkur keman, Erencan Yıldız çello ve Tunahan Engin ritim sazı ile konsere renk kattı.

FOTOĞRAF GALERİSİ
image-01