'İSTİKLALDEN İSTİKBALE MİLLİ MARŞIMIZ VE MEHMET AKİF ERSOY' ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİ

image-01

İSTİKLALDEN İSTİKBALE MİLLİ MARŞIMIZ VE
MEHMET AKİF ERSOY

İstiklal marşının kabulünün 100. yılı kapsamında Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde "İstiklalden İstikbale Milli Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy" başlıklı panel düzenlendi. Panele Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden Dr. Sinan Demirtürk, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Çağrı Çağlar Sinmez ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden Prof. Dr. ismet Türkmen katıldı.

Moderatörlüğünü Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Derya Çakıcı Eser'in üstlendiği panelde Doç. Dr. Sinmez bir bilim insanı ve veteriner olarak Mehmet Akif Ersoy konulu sunum gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Türkmen İstiklal Marşının TBMM meclisinde kabul edildiği dönemde Türkiye Cumhuriyeti ve Mehmet Akif Ersoy'un yaşantısı konulu paylaşımlarda bulundu. Son olarak Dr. Demirtürk'ün söz aldığı panel, Demirtürk'ün Milli Mücadele dönemi ve Mehmet Akif Ersoy konulu paylaşımlarıyla son buldu.

ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİ