KARİYER GELİŞTİRME, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ SOSYAL MEDYA SOHBETLERİ

Haber Tarihi: 18-03-2021
KARİYER GELİŞTİRME, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ SOSYAL MEDYA SOHBETLERİ

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde düzenlenmeye başlanan "Sosyal Medya Söyleşileri" başlıklı etkinliğin ilki 17 Mart 2021 tarihinde üniversitemiz sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirildi.

Etkinliğe Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi ABD öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Özdemir konuk oldu. "Bilimin Felsefi Temellerini Yeniden Düşünmek" konulu etkinliğin moderatörlüğünü Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Derya Çakıcı Eser üstlendi.

Yaklaşık bir saat süren etkinlikte; Prof. Dr. Özdemir bilimin tanımı, felsefi akımlar ve görüşler konularında anlatımlar gerçekleştirdi. Bilim ile felsefenin ilişkisine vurgu yapılan ve soru cevaplarla devam eden etkinlik yaklaşık bir saat sürdü.