MGÜ 1. MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ. MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU.

Haber Tarihi: 25-12-2019
image-01

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından ilk defa düzenlenen MGU MASA TENİSİ TURNUVASI sona erdi. 19 – 25 Aralık günleri arasında düzenlenen turnuvada;

Öğrenci Kategorisinde Dorukan ÇAKIR birinci, Buğra ÖZTÜRK ikinci, M. Can Cingöz de üçüncü oldu.

Personel Kategorisinde ise birinciliği Öğrt. Gör. Selim TAN aldı, Öğrt. Gör. Enes BİBEROĞLU ikinci olurken, Tekniker Servet YILMAZ da turnuvayı üçüncülükle bitirdi.

Müsabakaların ödül ve kapanış seremonisinde konuşan Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat ÖZDEMİR, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ile turnuvaya katılanlara teşekkür etti. Özdemir, turnuvanın bundan sonra geleneksel hale getirilerek devam edeceğini, diğer sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de destekleneceğini ifade etti.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat ÖZDEMİR daha sonra Müzik ve Güzel Sanatlar Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hakkı Alper MARAL ile birlikte turnuvada dereceye girenlere madalyalarını takdim etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ
image-01