MOĞOLİSTAN'DA TÜRK MÜZİĞİ RÜZGARI ESTİREN ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ REKTÖRÜMÜZ PROF EROL PARLAK'I ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 19-04-2022

Türk müziğini tanıtmak adına 8-9 Nisan tarihleri arasında Moğolistan’ın başkenti Ulanbator’da geleneksel müziğimizi temsilen bir dizi konser ve çalıştay etkinliği gerçekleştiren üniversitemiz öğretim elemanları Öğr. Gör. Salih Gündoğdu, Öğr. Gör. Eren Can Yıldız, Arş. Gör. Mücahit Kol ve Proje Geliştirme Koordinasyon Birimi koordinasyon yardımcısı Engin Özdemir, Rektörümüz Prof. Erol Parlak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Moğolistan Kültür ve Sanat Üniversitesi ve üniversitemiz arasında imzalanan işbirliği protokolü ve T.C Ulanbator Büyükelçiliğimiz tarafından üniversitemiz adına alınan teşekkür plaketi Rektörümüz Prof. Erol Parlak’a takdim edildi.