R. GÖRKEM AYTİMUR VE BAHADIR NOYAN COŞGUN’LA ŞAN SÖYLEŞİLERİ 'HAYDİ YENİ BİR ŞEYLERDEN SÖZ EDELİM: ODA OPERASI'

Haber Tarihi: 03-05-2021

R. GÖRKEM AYTİMUR VE BAHADIR NOYAN COŞGUN’LA ŞAN SÖYLEŞİLERİ
"HAYDİ BİR ŞEYLERDEN BAHSEDELİM: ODA OPERASI"

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. R. Görkem Aytimur ve Opera Sanatçısı Bahadır Noyan Coşgun’un moderatörlüklerinde gerçekleşecek "Şan Söyleşileri” etkinlik serisinin ilk konuğu akademisyen, besteci ve müzikolog Prof. Dr. H. Alper Maral olacak.

“Haydi Yeni Bir Şeylerden Söz Edelim: Oda Operası” başlığı ile düzenlenen söyleşide müzikolog Prof. Dr. H. Alper Maral'ın oda operası eserleri üzerinden öncü bir müzik düşüncesinin Türkiye’deki olanakları hakkında konuşulacak.

Müzik yaşantısında “yeni” olana ilişkin opera müziği merkezinde gerçekleşecek söyleşi 6 Mayıs Perşembe akşamı, saat 20:00’da Üniversitemizin YouTube kanalında yayınlanacaktır.