"TEK MİLLET İKİ DEVLET TEK YÜREK"

Haber Tarihi: 11-11-2020
image-01

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Elemanları tarafından 3 Kasım 2020 tarihinde Azerbaycan’da binlerce masum sivili hedef alarak savaş suçu işleyen işgalci Ermenistan’ı kınamak, Azerbaycan halkının ve ordusunun yanında olduğumuzu göstermek amacıyla resim ve müziğin bir arada sunulduğu “TEK MİLLET İKİ DEVLET TEK YÜREK” isimli canlı performans düzenlenmiş, performans sonunda Doç. Dr. Güzin AYRANCIOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Sevinç YANBEYİ BEŞER, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ÇELEBİ ve Dr. Öğr. Üyesi Selin GÜNEŞTAN tarafından resmedilen, birleştiğinde iki ülkenin kardeşliğini temsil eden bir parçasını Türkiye Bayrağı diğer parçasını ise Azerbaycan Bayrağı’nın oluşturduğu 3x1,5 m boyutlarındaki yağlı boya çalışması 11 Kasım 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Erol PARLAK, Genel Sekreterimiz Murat ÖZDEMİR, Prof. Dr. Toğroul GANİOĞLU ve çalışmayı resmeden akademisyenlerin Azerbaycan Ankara Büyükelçiliğine yaptıkları ziyarette Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Hazar İBRAHİM nezdinde elçiliğe hediye edildi.