R. GÖRKEM AYTİMUR VE BAHADIR NOYAN COŞGUN’LA ŞAN SÖYLEŞİLERİ 'ULUSAL OPERA DÜŞÜNCESİNDE KİMLİK SORUNSALI: TÜRK OPERASI'

Haber Tarihi: 10-05-2021

R. GÖRKEM AYTİMUR VE BAHADIR NOYAN COŞGUN’LA ŞAN SÖYLEŞİLERİ
“ULUSAL OPERA DÜŞÜNCESİNDE KİMLİK SORUNSALI: TÜRK OPERASI”

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. R. Görkem Aytimur ve Opera Sanatçısı Bahadır Noyan Coşgun’un moderatörlüklerinde gerçekleşecek "Şan Söyleşileri” etkinlik serisinin bu haftaki konuğu opera sanatçısı Tuncer Tercan olacak.

“Ulusal Opera Düşüncesinde Kimlik Sorunsalı: Türk Operası” başlığı ile Türk Operası’nın ulusal kimliği ve dil-gelenek ilişkisi hakkında gerçekleşen söyleşi 13 Mayıs Perşembe akşamı, saat 20:00’da Üniversitemizin YouTube kanalında yayınlanacaktır.