ÜNİVERSİTEMİZ İLE KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Haber Tarihi: 27-01-2023

ÜNİVERSİTEMİZ İLE KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Üniversitemiz, Kafkas Üniversitesi ile imzalanan akademik işbirliği protokolü çerçevesinde ortak proje çalışmaları gerçekleştirecek.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Özden, bir dizi incelemede bulunmak üzere 24–25 Ocak 2023 tarihlerinde Kars Kafkas Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Özden ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu tarafından işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında; eğitim, bilim, kültür ve sanat dalları ile tüm eğitim-öğretim alanlarında ortak projeler yürütülecek. Her iki üniversitenin tanıtıcı faaliyetlerine yer verilecek olan protokolde; ortak bilimsel araştırmalar ve yayınlar yapmak, her düzeyde öğrenci ve öğretim üyesi değişimi yapmak, ortak bilimsel ve teknik geziler, kültürel faaliyetler ve bilimsel toplantılar düzenlemek gibi başlıklar yer aldı.

EBYS
EBYS
AKADEMİK TAKVİM
AKADEMİK
TAKVİM
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ
ÖĞRENCİ BİLGİ
SİSTEMİ
YARDIM MASASI
YARDIM MASASI
UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ
UZAKTAN EĞİTİM
MERKEZİ
TELEFON REHBERİ
TELEFON
REHBERİ
E-POSTA
E-POSTA
CİMER
CİMER
KONSERLER
KONSERLER
YEMEK MENÜSÜ
YEMEK
MENÜSÜ
YEMEK REZERVASYON
YEMEK
REZERVASYON
MGÜ SANAT GALERİSİ
MGÜ
SANAT GALERİSİ