ÜNİVERSİTEMİZDE FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Haber Tarihi: 19-04-2023

ÜNİVERSİTEMİZDE FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Özden öğrencilerimiz ile birlikte fidan dikme etkinliğine katıldı.

Öğrencilerimize fidan dikme alışkanlığının kazandırılması ve daha yeşil bir kampüs oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Özden, Üniversitemiz öğretim elemanları ve idari personeli de katıldı.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Özden, yeşil alanların çoğaltılarak doğal dengenin korunmasının önemine dikkat çekerek geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize tabiat sevgisini ve doğayı koruma bilincini aşılamak gerektiğini ifade etti. Umutları birlikte yeşertelim sloganı ile yola çıktıklarını aktaran Rektörümüz, “Doğaya değer vermek insana ve insan yaşamına değer vermektir. Toprakla buluşan her bir fidanımız köklerini güçlendirerek gelecek nesillerimize birer hazine olacaktır” şeklinde konuştu.

Onlarca fidanın toprakla buluştuğu etkinlik günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.