Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi

Âşık Veysel Müzik ve Şiir Yarışması

İcra : Çalgı ve Ses

"Âşık Veysel" Müzik Yarışması Final Sonuçları

Âşık Veysel Müzik Yarışmamızın finaline göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

“Yarışmaya gelen eserler teknik/müzikal beceri, özgünlük ve Âşık Veysel ruhunu yansıtması gibi kriterlere göre değerlenmiştir. “

Ödül alan yarışmacılarımızı kutlar, bütün yarışmacılara bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

Finale Kalan Adaylar

Âşık Veysel Müzik Yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Yarışmanın ön elemesinde belgelerin eksiksiz bir şekilde doldurulması, teknik/müzikal beceri, özgünlük ve Âşık Veysel ruhunu yansıtması gibi hususlar dikkate alınmıştır.

Bazı kategorilere yeterli başvuru olmaması ve/veya başvuran yarışmacıların yukarıda bahsedilen kriterlere uygun olmaması sebebiyle yarışma; “Beste” ve “İcra” olmak üzere iki ana kategoride değerlendirilmiştir. Yarışmada FİNALE kalan eserlerin listesine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Âşık Veysel Müzik Yarışması Ön Eleme Değerlendirme Kurulu

Önemli Not

Âşık Veysel Ses, Çalgı ve Beste yarışmamıza taleplerinizden dolayı teşekkür ederiz. Yarışma başvuru tarihleri uzatılmıştır. Güncel yarışma tarihleri aşağıdaki gibidir:

Yarışma Duyurusunun Yapılması ve Yarışmanın Başlaması: 29 KASIM 2023
Yarışmacıların Eserlerini Teslim Etmesi: 29 KASIM 2023 – 1 MART 2024
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Düzenleme Kurulu Tarafından Eserlerin Kategorilendirilmesi ve Finale Kalan Adayların Belirlenmesi: 4 MART 2024 – 7 MART 2024
Finale Kalan Adayların Duyurulması: 8 MART 2024
Final Yarışması ve Sonuçların Duyurulması: 15 MART 2024
Ödüllerin Takdimi: 21 MART 2024

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi

Yarışma Şartnamesi

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Türkiye Beyazay Derneği ve Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı işbirliği ile “Âşık Veysel“ konulu ses, çalgı ve beste yarışması düzenlenecektir. Yarışma şartnamesine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ödüller

Ses