Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nde öğrenci odaklı iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen “Dekan-Öğrenci Buluşmaları” etkinlik serisinin ikinci ve üçüncüsü gerçekleştirildi.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan ECE, 25 ve 26 Mart 2025 tarihlerinde Müzikoloji ve Müzik Teknolojisi bölümlerinin öğrencileriyle bir araya geldi. Fakültemiz 413 No’lu Amfisinde düzenlenen etkinlikte, Dekanımız Fakültemizin eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik süreçler ve fakülte/kampüs olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantının interaktif bölümünde öğrenciler, akademik ve idari konularla ilgili sorularını yönelttiler. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan ECE, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Serdar ÇELİK ve Doç. Dr. Serdar ERKAN ile Fakülte Sekreteri Nihal POLAT KARABULUT öğrencilerimizin öneri ve taleplerini not alarak çözüm önerileri üzerinde değerlendirmelerde bulundular.
Bir sonraki Dekan-Öğrenci Buluşması’nda görüşmek üzere!