23 Nisan Çocuk Şarkısı İçin Jüri, Değerlendirmelere Başladı…

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen “23 Nisan Şarkısı Söz ve Beste Yarışması’nın başvuruları tamamlandı.

TBMM’nin açılış ruhunu yansıtacak, şarkı sözü ve bestelerin üretilmesi ve özgün eserler ortaya çıkmasının amaçlandığı yarışmaya, Türkiye’nin dört bir tarafından 487 başvuru yapıldı.

Üniversitemiz ve TBMM işbirliğinde düzenlenen yarışmanın jürisinde, alanında uzman akademisyen ve ünlü sanatçılar yer alıyor. Yarışma sonuçları açıklanana kadar gizli tutulacak olan jüri üyeleri, başvuruları değerlendirmeye başladı.

Seçici kurulun değerlendirmesinin ardından yarışma tarihleri ve ödül tören tarihi www.tbmm.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Yarışmada birinciye 25 bin, ikinciye 20 bin, üçüncüye ise 15 bin lira para ödülü verilecek. Mansiyon ödülü ise 5 bin lira olacak.